Wifi Jammer Jammers

Wifi Jammer Jammers

Νέος φραγμός σήματος WIFI-Phone-3G με σήμα Swith. Αυτή η νεοδημιουργηθείσα διαφορά μοντέλου από άλλες είναι η λειτουργία Band Swith Function. Μπορεί να μπλοκάρει ταυτόχρονα το τηλέφωνο κυττάρων, wifi και 3g, αλλά όταν θέλεις απλά να μπλοκάρεις το σήμα του κινητού τηλεφώνου, αλλά όχι ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Νέος φραγμός σήματος WIFI-Phone-3G με ζώνη ελέγχου σήματος Swith

Αυτή η νεοδημιουργηθείσα διαφορά μοντέλου από άλλες είναι η λειτουργία Band Swith Function. Μπορεί να μπλοκάρει ταυτόχρονα το τηλέφωνο κυττάρων, wifi και 3g, αλλά όταν θέλετε απλώς να αποκλείσετε το σήμα του κινητού τηλεφώνου, αλλά όχι να αποκλείσετε το σήμα wifi και 3g, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το swith στην πλευρά του στοιχείου για να ελέγξετε ότι. Απενεργοποιήστε το wifi και 3g, τότε θα σταματήσει απλά το σήμα του τηλεφώνου. Τι λειτουργίες χρειάζεστε, ποιες λειτουργίες δεν χρειάζεστε, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το swith για να κάνετε αυτό που χρειάζεστε.

Ισχυρό και αποτελεσματικό, αυτό το φορητό σήμα παρεμποδίζει αποτελεσματικά οποιαδήποτε κοντινά δίκτυα WiFi και 3G, καθώς και άλλα σήματα κινητού τηλεφώνου (GSM, CDMA, DCS, PHS μπάντες) χωρίς να διακόπτουν άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Το εξαιρετικά φορητό μέγεθος και το κουμπί λειτουργίας με ένα πάτημα επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν γρήγορα τη συσκευή για άμεση εμπλοκή και απογοήτευση. Απίστευτα εύκολο στη χρήση και μεταφορά, αυτό το φορητό σήμα παρεμπόδισης είναι και η ιδανική συσκευή ασφάλειας και προστασίας και είναι απλά ένα από τα καλύτερα που δοκιμάσαμε ποτέ.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

■ Βασική λειτουργία: Κινητό τηλέφωνο υψηλής ευκρίνειας, WiFi και 3G Jammer

■ Υψηλή φορητή σχεδίαση

■ Απομόνωση εύρους ζώνης σήματος:

- CDMA: 850 - 960Mhz

- GSM: 925 - 960Mhz

- DCS: 1805 - 1880MHZ

- PHS: 1900 - 1990MHZ

- 3G: 2110 - 2170Mhz

- WiFi: 2400-2500MHz

■ Κεραία: 4x γενικές κεραίες

■ Περιοχή κάλυψης: 5-15 μέτρα

■ Πηγή ενέργειας: Βύσμα τοίχου, προσαρμογέας αυτοκινήτου ή ενσωματωμένη μπαταρία

■ Εσωτερική μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη Li-ion 1600mAh

■ Τυπική διάρκεια ζωής μπαταρίας: 2-3 ώρες συνεχούς χρήσης

■ Συνολική ισχύς εξόδου: Μέχρι 3W

■ Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 έως +50 βαθμούς Κελσίου

■ Υγρασία λειτουργίας: 5% έως 80%

■ Τροφοδοσία: 100-240v, 12v

■ Εγκρίθηκε: CE / FCC

Περιεχόμενα συσκευασίας

■ 1 x Jammer σήματος με 4 κεραίες

■ 1 x Προσαρμογέας ρεύματος

■ 1 x Φορτιστής Αυτοκινήτου

■ 1 x Εγχειρίδιο Χρήστη - Αγγλικά

Κριτικές προϊόντων:

1.Αυτή είναι η δεύτερη δουλειά μου εδώ, η τελευταία φορά είναι μια φτηνή μίνι για την προσπάθεια της ποιότητας. Πώς να το πω? Μεγάλη για την τιμή της, αυτό το φορητό υψηλής ισχύος ένα μου αρέσει περισσότερο.

2. Το προϊόν λειτούργησε καλά μέχρι τώρα και δεν εμφανίζεται κανένα πρόβλημα. Και σας ευχαριστώ για την εξυπηρέτησή σας!

3. Το αποτέλεσμα ψύξης είναι καλό καθώς η θερμοκρασία λειτουργίας αυτής της συσκευής δεν είναι υψηλή. Μου αρέσει η συσκευή, σας ευχαριστώ πολύ.

4. Μου αρέσει πολύ αυτό το blocker.It είναι πραγματικά ένα τέλειο στοιχείο! Το χρησιμοποιούσαμε για μερικούς μήνες στο εργοστάσιό μας και το αφεντικό σαν αυτό πάρα πολύ. Λόγω της ισχυρής λειτουργίας του, κανείς δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας!

5.great anti-κατάσκοπος συσκευή, ευχαριστώ!


Ένα ζευγάρι:Μπλοκάρισμα σήματος Wifi Επόμενη:Ασύρματη παρεμβολή

Εξεταστική