Ασύρματα Jammers κινητού τηλεφώνου

Ασύρματα Jammers κινητού τηλεφώνου

Κινητό τηλέφωνο και GPS Jammer - Mini Portable - Μέχρι 10 μέτρα Radius Ασφαλείας Το κινητό τηλέφωνο και το μπλοκάρισμα GPS είναι πιο φορητό και οικονομικό από ποτέ με το καινούργιο φορητό κινητό τηλέφωνο και GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Εάν είστε άρρωστοι από όλα αυτά τα τηλέφωνα που πηγαίνουν μακριά ή που παρακολουθείτε παντού με ...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κινητό τηλέφωνο και GPS Jammer - Mini Portable - Μέχρι 10 μέτρα ακτίνα θωράκισης

Το κινητό τηλέφωνο και το GPS παρεμβολές είναι πιο φορητό και οικονομικό από ποτέ με το καινούργιο φορητό κινητό τηλέφωνο και GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Εάν είστε άρρωστοι από όλα αυτά τα τηλέφωνα που πηγαίνουν μακριά ή που εντοπίζονται παντού με GPS, τότε αυτό είναι το ιδανικό anti-spy gadget που ψάχνατε.

Anti-Phone: Η μετάδοση ραδιοφωνικών σημάτων χαμηλής κατανάλωσης για να διακόψει τις επικοινωνίες μεταξύ πύργων κυψελών και οποιωνδήποτε κινητών τηλεφώνων κοντά, αυτό το Jammer κινητό κλείνει εντελώς τυχόν σήματα κινητού τηλεφώνου GSM και DCS σε ακτίνα 10 μέτρων.

Anti-GPS: Άγχος κάποιος έχει εγκαταστήσει σκόπιμα ένα tracker GPS κάπου στο (ή κάτω) το αυτοκίνητό σας για να παρακολουθείτε όλες τις κινήσεις σας; Είναι πιο πιθανό από ό, τι νομίζετε, αλλά τώρα δεν ανησυχείτε γιατί αυτό το jammer προσφέρει μια τέλεια ακτίνα 10 μέτρων από το μπλοκάρισμα του GPS, εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητά σας, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνετε ή πόσο μεγάλο είναι το όχημά σας.

Εξαιρετική ευκολία Με το μικρό και φορητό μέγεθος, μπορείτε να κρατήσετε αυτή τη συσκευή στην τσέπη σας, μέσα στην τσάντα σας, κρυμμένη κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου σας, οπουδήποτε! Επίσης, με ένα απλό πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και πράσινο φως για να δείξει ότι η συσκευή λειτουργεί, αυτό το φορητό κινητό τηλέφωνο και το GPS Jammer είναι απλότητα στο καλύτερο δυνατό. Επίσης, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με κεραίες για να εγκαταστήσετε ή να ρυθμίσετε οποιοδήποτε λογισμικό / διαμόρφωση, επειδή αυτό το jammer είναι έτοιμο κατευθείαν έξω από το κουτί για άμεση εμπλοκή και απογοήτευση.

Χαρακτηριστικά

■ Αποτελεσματική ακτίνα θωράκισης: 5-10m (Ανάλογα με το σήμα αντοχής σε δεδομένη περιοχή)

■ Δεν βλάπτει τον άνθρωπο, φιλικό προς το περιβάλλον

■ Εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία

■ Ελαφρύ, ανθεκτικό

■ Μπλοκάρισμα σήματος GPS και κινητού τηλεφώνου (3G δεν περιλαμβάνεται)

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

■ Συχνότητα αποκλεισμού: CDMA, GSM, GPS

■ Εύρος θωράκισης:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Υγρασία: 5% -80%

■ Ακτίνα θωράκισης: 5-10 μέτρα (ανάλογα με τη δύναμη του σήματος)

■ Χρώμα: Ασημί

Περιεχόμενα συσκευασίας

■ 1 x κινητό τηλέφωνο και GPS Jammer

■ 1 x μπαταρία

■ 1 x Φορτιστής Αυτοκινήτου

■ 1 x Φορτιστής

Κριτικές προϊόντων:

1.Αποδοχή σήμερα. Μεγάλη εξυπηρέτηση. Αυτό το φορητό μίνι μαρκαδόρο είναι τόσο ισχυρό όσο προτείνεται και λειτουργεί καλά.

2. Είναι χρήσιμο, ευχαριστώ για αυτή τη συσκευή.

3. Είναι ο τύπος που έχω ψάξει, έτσι παίρνω ένα. Όπως και πολύ!

4. Τέλειο μέγεθος, λειτουργεί όπως περιγράφεται. Απίστευτα γρήγορη ναυτιλία. Θα με ξανά

5. πραγματικά εκπληκτικό, τόσο ελαφρύ, τόσο μικρό, αλλά είναι πραγματικά ισχυρό!


Ένα ζευγάρι:3G Mobile Jammer Project Επόμενη:Αναστολείς μπλοκαρίσματος GSM

Εξεταστική