Σχετικά με εμάς

ShengDa Shiji Co, ε.π.ε. Είμαστε ένας κορυφαίος κατασκευαστής και εξαγωγέας σήμα Jammers. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν τηλέφωνο Jammers, GPS Jammers, Jammers Wi-Fi, 4G Jammers, Bluetooth Jammers και άλλα Jammers συχνότητα.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα, λογικές τιμές και άκρως αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ως εκ τούτου, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με τους φίλους από όλο τον κόσμο να ανταποκριθεί τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που ασκήθηκε από τις τάσεις των ευφυών Jammers.

Ιδρύθηκε το 2005, περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας να κάνει ο jammers. Η εταιρεία διαθέτει εργοστάσια και επιχειρήσεις κέντρο ομάδα δοκιμές QC, βρίσκεται σε Provience πόλη ShenZhen, GuangDong, Κίνα.

Να αναδείξουν τα προϊόντα και τις αγορες για τους πελάτες μας, online αγορές, χτίζουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο 2009. www.twowill.com

Κατασκευαστής και έμπορος που ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή σήμα Jammers. Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με διεθνή πρότυπα ποιότητας και είναι ευγνώμονες σε μια ποικιλία από διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε ομάδες των μηχανικών με ισχυρή τεχνική εμπειρία να προσφέρει την υπηρεσία OEM και ODM για τους πελάτες μας.

Κοιτάζοντας μπροστά για να συνεργαστεί με σας.

Το εργοστάσιό μας:

Αποθήκη μας: